اطلاعیه ثبت نام کارشناسی ارشد

ضمن عرض تبریک به تمامی پذیرفته شدگان در آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته لطفا برای ثبت نام به نکات زیر توجه فرمایید:

ثبت نام در روزهای کاری چهارشنبه 14/06/97 لغایت یکشنبه  18/06/97 از ساعت 14-8 می باشد.

مدارک لازم جهت ثبت نام

1. - اصل‌ و دو برگ‌ تصوير مدرك‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) مورد تاييد وزارت‌ علوم‌، تحقيقات‌ و فناوري‌ يا وزارت‌ بهداشت‌، درمان‌ و آموزش‌ پزشكي‌ و يا شوراي ‌عالي‌ انقلاب‌ فرهنگي‌ كه‌ در آن‌ معدل‌ دوره‌ كارشناسي‌ (ليسانس‌) قيد شده‌ باشد‌.

_     تبصره ‌1- پذيرفته‌شدگاني‌ كه‌ به‌ دلايلي‌ قادر به‌ ارائه‌ اصل‌ مدرك‌ كارشناسي (ليسانس‌) نمي‌باشند، لازم‌ است‌ اصل‌ گواهي‌ تاييد شده‌ توسط دانشگاه‌ يا موسسه‌ آموزش‌ عالي‌ محل ‌اخذ كارشناسي‌ (ليسانس‌) با محتوي فرم موجود در سایت سازمان سنجش (اين فرم از دانشگاههاي محل قبولي قابل دريافت است) را ارائه‌ نمايند.

_    تبصره 2- آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه در زمان اعلام نتايج اوليه و تكميل فرم انتخاب رشته  (مورخ 12/03/97 لغايت 24/03/97) دانشجوي سال آخر بوده‌اند و حداكثر تا تاريخ 31/06/97 فارغ‌التحصيل مي‌شوند، دانشجوي سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجويان سال آخر مندرج در صفحه 40 دفترچه راهنماي (شماره 1) يا صفحه 268 دفترچه راهنماي انتخاب رشته‌هاي تحصيلي (شماره ‌2) را از موسسه آموزش عالي محل فارغ‌التحصيلي دوره كارشناسي دريافت و آن را در زمان ثبت‌نام به دانشگاه محل قبولي ارائه نمايند.

1. دوبرگ تصویر گواهی موقت کاردانی(فوق دیپلم)
  2.  کپی شناسنامه تمام صفحات دو سری
  3. کپی کارت ملی دو سری پشت و رو
  4. شش  قطعه عکس 4*3  پرسنلی جدید

شهریه مقطع کارشناسی ارشد ورودی 1397 علی الحساب  10,000,000  ریال میباشد.

_  تبصره - باستناد ماده 4 آئین نامه شهریه دانشجوی منصرف از تحصیل موظف است شهریه کامل یک نیمسال تحصیلی اعم از ثابت و متغیر (در مقطع کارشناسی ارشد تا سقف 8واحد نظری)را به موسسه مبدا پرداخت کند .

در نتیجه کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد پس از ثبت نام منصرف شوند ملزم به پرداخت هزینه ثابت و در صورت انصراف بعد از حذف و اضافه هزینه متغیر نیز به آن افزوده میشود  .

توجه داشته باشید محل تشکیل کلاس ها در آدرس زیر می باشد:

میدان خراسان- خیابان هفده شهریور جنوبی- نبش کوچه عامری شهرابی- پلاک 202